Artiklar

TRACS Flow gör det smidigt och enkelt

TRACS Flow gör vardagen både smidigare och enklare för företag i transport- och anläggningsbranschen.

Systemet stödjer verksamhetsprocesser och tar hand om allt ifrån avtals-/orderhantering och planering till operativ ledning och uppföljning. Något som bland andra ABT Transport uppmärksammat - resultatet blev ett byte från CockPit.

Utvecklingen av TRACS Flow har därefter gått vidare i nära samarbete med kunder och potentiella framtida användare. Modern teknik har införts i varje nytt utvecklingssteg. Flow är baserat på en teknisk plattform, som inte bara gör arbetet enklare, utan även innebär lägre kostnader för inköp och drift. Det består av en kontorsklient, en webbportal och en mobil app.

Sänkta kostnader och en smidigare vardag

Ett av de transportföretag, som har välkomnat TRACS Flow är ABT Transport med bas i Rosersberg, Stockholm.

- Så snart vi såg den första versionen av TRACS Flow insåg vi att det skulle passa oss perfekt. Systemet har många nya, smarta lösningar och jämfört med CockPit som vi använder idag är listan på förbättringar lång, säger vd Pär Söderblom.

Systemet kan integreras och användas tillsammans med bland annat valfritt affärs- och vågsystem.

- För oss har TRACS Flow inneburit sänkta kostnader, samtidigt som funktionerna och användarvänligheten har blivit mycket bättre. Vi kan avveckla det mesta av det manuella arbetet med ordrar, vilket minskar administrationen, berättar Pär

Orderhantering och statusuppdatering direkt i telefonen

- För användare i fält finns TRACS Flow-appen som står i direkt kontakt med systemet. Maskin- och lastbilsförare hanterade tidigare ordrar och statusuppdateringar med handdatorer, som drog stora licenskostnader. Nu kan 300 av ABT:s förare sköta den hanteringen via appen i sina telefoner. Vi är jättenöjda med TRACS Flow och det känns tryggt för framtiden att många av våra kolleger i branschen också hakar på. Triona förstår precis vilka behov vi har, säger Per Söderblom.

Inlandsfrakt valde också TRACS Flow

Triona levererade TRACS Flow mobillösning och tilläggsmoduler för materialhantering samt en webbportal till Inlandsfrakt.

Lars Lindgren

Vill du veta mer om TRACS Flow?

Prata med Lars!

För mer information om vår produkt TRACS Flow,
fråga Lars.

Lars Lindgren, tel: +46 70 390 34 40

Vill du veta mer om TRACS Flow?

Prata med Lars!

För mer information om vår produkt TRACS Flow,
fråga Lars.

Lars Lindgren, tel: +46 70 390 34 40